Virgin Pulse

Virgin Pulse digitalna platforma namijenjena je poslodavcima kako bi inovativnim tehnologijama poboljšali životne navike svojih zaposlenika. Taj rezultat postiže se kroz niz odabranih, te prema klijentu dizajniranih funkcija, kao što su: natjecanja u raznim aktivnostima i igrama, stvaranje dnevnih navika, praćenje sopstvene ishrane, praćenje kvalitete sna i tome slično. Sa svojim rješenjem, kvalitetom i brojem klijenata Virgin Pulse je globalni lider na tržištu ovakvih kompanija.

Naš cilj je da omogućimo klijentima kreiranje poslovne kulture i radne atmosfere koja će podsticati i motivisati uposlenike da budu produktivniji, ali i da istovremeno uživaju u svom poslu i radnom okruženju. Među našim klijentima pronaći ćete čak 10% Fortune 500 liste najuspješnijih svjetskih kompanija kao što su Coca-Cola, Bank of America Corp., Boeing, Phillips 66 i mnogi drugi. Kao globalna kompanija, pored sjedišta u Sjedinjenim Američkim Državama, “Virgin Pulse, Inc.” svoje urede ima u Australiji, Singapuru, Švicarskoj, Engleskoj, Kanadi, Brazilu i Bosni i Hercegovini.

Virgin Pulse d.o.o. Tuzla najveći je internacionalni ured i djeluje kao čvorište za tehničku i operativnu podršku cjelokupnom poslovanju kompanije na globalnom nivou. Tuzlanski ured broji preko 130 mladih i talentovanih zaposlenika, od čega oko 50 inžinjera koji učestvuju u razvoju i unaprijeđenju platforme. U modernom prostoru za rad, u opuštenoj i društvenoj radnoj atmosferi, zateći ćete zaposlenike koji zajedničkim trudom pomažu klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva. Ukoliko ipak želite odmoriti od vaših svakodnevnih zadataka, uvijek se možete opustiti u prostorijama za odmor ili zabaviti kroz sportske aktivnosti i video igre.